Úspešne zrealizovaný project

Úspešne zrealizovaný project

Aj keď severská chôdza (alebo nordic walking), je taká skvelá športová a rehabilitačná aktivita, že by som predpokladala jej všeobecnú popularitu a známosť, nie je tomu tak.

Aj z tohto dôvodu som sa rozhodla orientovať svoju žiadosť o dotáciu na podporu športu 2022 adresovanú Nitrianskemu samosprávnemu kraju, práve na propagovanie severskej chôdze. Projekt s názvom PROPAGUJEME SEVERSKÚ CHÔDZU bol podporený sumou 450 EUR. Z poskytnutých finančných prostriedkov boli zakúpené pestrofarebné funkčné tričká, elastické čelenky a nálepky, všetky s potlačou krásneho loga, ktoré propaguje severskú chôdzu a je registrované ako priemyselný dizajn.

Spomínanými reklamnými predmetmi boli obdarovaní nadšenci záujemci o nordic walking a môžete ich stretnúť s paličkami, úsmevom na tvári v krásnych tričkách na tých najkrajších miestach doma a možno aj za hranicami. Ak vás severská chôdza zaujme a mali by ste chuť si ju vyskúšať a naučiť sa zdravo chodiť, určite neváhajte a pridajte sa k tisíckam ľudí, ktorí sa jej s radosťou venujú.

Keďže aktivity tohto projektu boli REALIZOVANÉ S FINANČNOU PODPOROU NITRIANSKEHO SAMOSPRÁVNEHO KRAJA, veľmi rada by som sa touto cestou v mene walkerov poďakovala za niekoľkoročnú podporu a pomoc zo strany krajskej samosprávy.